Reede 7. juuni

Loovruum (Suured loengud, podcastid)

16:00 – 17:30 | Kommunikatsiooni anatoomia Erki Kaikkoneniga (EE)
  1. Inimene ja kommunikatsioon – millest see sõltub ja mis sellest oleneb? Mida meil on vaja teadvustada, et mõista kommunikatsioonis iseend ja teisi paremini?
  2. VVS – vägivallatu suhtlemine, maailmas tuntud kui NVC – nonviolent communication. (Sissejuhatav tutvustus meie sise- ja väliskommunikatsioonist). Kommunikatsiooniga seotud müüdid.
  3. Kuidas öelda ei? Miks on oluline küsida abi? Kogukond vs ühiskond Eneseregulatsioon kui isiklik vastutus

Hirm on ärevus tuleviku ees. Avame koos uksed avatuma kommunikatsiooni ja aktiivsema infovahetuse saavutamiseks, et tulemused ei jääks teadmatuse taha. Aitan leida ühise keele ja muutuvas maailmas teineteist mõista – et säiliks harmoonia ja positiivne töökeskkond.

Kirjeldus:
Erki elu lahutamatuks osaks on õppimine. Nagu ta ise ütleb on ta akadeemilise hulkurluse korras õppinud peaaegu igas Eesti riiklikus ülikoolis, samuti on ta end täiendanud välismaal. Kõige selle juures on ta õppinud täpselt seda, mis on tundunud talle kõige huvitavam ning seetõttu on tal laialdased teadmised näiteks sotsiaalteadustes, semiootikas, kommunikatsioonis ja pedagoogikas. Tänu storytellingu oskustele on Erkil erakordne anne sõnastada nähtusi kuulajale mõistetavas kontekstis.

18:00 – 19.30 | I Land Soundi festivali korraldajad – Paap Uspenski (EE)

19:45 – 21:40 | Kosmiline tants – Artjom Kostjuk (EN)

Kosmiline tants see on midagi enamat kui tants, see on transformatiivne rännak, mis juhatab sind avastama sinu sisemist olemust läbi muusika ja tantsu.
See on Kohtumine iseendaga.

Ekstaatilisel tantsurännakul unustame kõik välise ja lubame minna täielikus kohalolus enda sisekosmosesse rändama, läbi erinevate heli tasandite, muusika, lubame kehadel vabalt tunda, voolata läbi ajast ja ruumist, helilainetes ja rütmis.

See on kogemus, mis viib sind kõrgematessee sfääridesse. See on ruum, kus sa saad unustada igapäevased mured ning lasta end kanda muusikal endasse läbi liikumise ja tantsu.
Enda olemusse
Ühendusse
Vabadusse.
See on vabadus olla sina ise ilma filtriteta, maskideta, särada oma eheduses. Oma unikaalsuses.
Hüppa sellele kosmoselaevale, mis viib sind sinu universumi südamikku

Lase muusikal ja helidel voolata ning tõsta oma teadlikkust tantsu, kogemise ja tunnetamise kaudu kõrgematele sagedustele.

Kirjeldus:
Art I Am – on tantsu- ja meditatsiooni muusika DJ ja muusikaprodutsent, Heliterapeut, MER kehatöö terapeut. Ta loob ka “string art” stiilis kunsti ja graafilist disaini. 
Artjom on olnud heliteraapia teekonnal üle 5 aasta ning viinud läbi suuri ja väikseid grupi- ja individuaalrännakuid.
Art I Am loob muusikat ja kunsti, et tuua rohkem inimesi looma südamest, näha kunsti kõiges, läbi mille toimub nihe eneseteadvuses. Sagedused ,mis kannavad, tõstavad ja avardavad.
Muusika, mida Art I Am esitab ja produtseerib, on väga lai spekter downtempost, psybass, psychilli, ambient, tribal, meditatiivsest ja kõigest sellest, mis toidab hinge ja taasühendab südamega.
Kogu muusika on loodud südamest ja taotlusega, et suunata, tuua inimesi lähemale iseendasse, harmoniseerida tõsta ning ühenduda enda päris olemusega.

Klubi suur saal (Liikumispraktikad)

16:00 – 17:30 | Keha kuulamine – Liisbeth Oruste (EE)

Keha kuulamise töötoas vaatleme kogemuse ja mõtestamise kaudu seda, mis üldse on kohalolu, mediteerimine ja keha kuulamine. Kuidas seda teha? Ja kuidas kuulata näiteks keha, mis valetab? Liisbeth juhatab osalejad läbi põhjaliku (individuaalse) eneseanalüüsi protsessi ning jagab näpunäiteid ka ruumis kerkivate küsimuste/seisundite osas. Tule julgelt!

Kirjeldus:
Liisbeth Oruste on keha kuulamise praktik ja juhendaja, toitumisspetsialist, inim(keha)kogemuse mõtestaja ja naiste tsüklilisuse eestkõneleja. Teda inspireerib nägemus reaalsusest, kus iga mees ja naine tunneb, märkab ja austab oma tegudes sisemist (kehas avalduvat) juhatust. Iga inimene on oma olemuselt kirkaid värve täis — on ju ilus, kui saame ainukordsetena särada ja voolavalt kokku sulada!

18:00 – 19.30 | Tribal fusion kõhutantsBerit Aicha (EN)

FCBD style (vana nimega American Tribal Style ehk ATS ) tekkis San Fransiscos 1960. aastatel. Kostüümid on inspireeritud Lähis-Ida, Kesk-Aasia ja India rahvarõivaist ja ehetest, kasutatakse nii traditsioonilist kui kaasaegset Lähis-Ida, Kesk-Aasia ja India muusikat.

ATSi põhitehnika baseerub kõhutantsul, kuid esineb ka palju elemente erinevate riikide mustlastantsudest, flamencost, Rajasthani ja beduiinide tantsudest. Tegemist ei ole soolotantsuga, vaid tantsitakse peamiselt grupis -oluline on koostöö ja ühtsustunne, sest nagu nimigi ütleb – tantsime nagu üks hõim! Oleme kaunid, oleme võimsad, oleme naised!

Tribal fusion kõhutants on eksperimentaalne tantsustiil, mis seob endas kõhutantsu muude tantsustiilidega.
Tribal fusion arenes välja 1990ndatel San Franciscos ja on kasvanud populaarseks tantsustiiliks üle kogu maa.
Tribal fusion on väga kaasaegne kõhutantsu stiil ja peale idamaise tantsu tehnika seob endas tantsustiilid, mis artistile endale meeldivad.

Väga levinud on kasutada lisaks kõhutantsule contemporary, urban stiilide tehnikat. Aga ka sellised stiilid nagu vogue, India tants, waacking, house jpt tantsustiilide tehnikat. 

Tundides osalejad saavad lisaks kõhutantsu tehnikale veel lisaks ka paljude muude stiilide teadmisi. Lisaks areneb painduvus, koordinatsioon, tugevus. Paraneb rüht ja saad endale kindlasti palju uusi sõpru meie tantsu kogukonnast. 

Kirjeldus:
Berit Aicha Kallingu elus on tantsimisel oluline koht ja eriti südamelähedased on talle idamaised kultuurid ja mütoloogia. Tantsimine on sealsetes kultuurides midagi enamat kui liikumine, see on rituaal, eneseväljendus ja müstika. Müstika Stuudio loojana õpetab Berit Aicha igapäevaselt idamaiste tantsude saladusi. Berit on tegelenud idamaiste tantsude ja kultuuriga üle kahekümne aasta.

Lounge ala (väikeloengu saal)

16:00 – 17:30 | Kvantfüüsika ja manifesteerimise ABC – Dali Getter Karat (EE)

Elu on elamiseks ja unistused on täitumiseks! Selleks pead Sa aga teadma kvantfüüsika seadusi ning manifesteerimise põhimõtteid, sest muidu võid unistada ja soovida palju tahad, midagi püsivalt ei muutu. Poolkogemata oleme kõik endale midagi ära loonud, aga kuidas rakendada energiaid nii, et manifesteerimine oleks teadlik, juhitud protsess? Vot see on põnev…!

Töötoas jagab Dalí Sulle inimkeeli ja arusaadavalt kvantfüüsika baasseadusi ning manifesteerimise ABC’d. Räägib kõige sagedasematest tehtud vigadest ja õpetab, kuidas alateadvus enda kasuks tööle panna.

See töötuba on nendele, kes soovivad elada oma elu parimat elu ega viitsi tegeleda lõputu visualiseerimisega, mis kuhugi edasi ei vii. Aitab tühjast unistamisest, asume teadlikult looma!

Kirjeldus:
Dalí Getter Karat on õnne-, vaimse tervise ja läbipõlemise ennetamise koolitaja, sertifitseeritud õnnecoach, manifesteerimise mentor ning Osho Aktiivmeditatsioonide juhendaja. Ta on inspiratsioonikõneleja, raamatute autor ning Õnnelikkuse podcasti saatejuht. Kaks korda aastas korraldab ta rahvusvahelisi naisteretriite, loob elumuutvaid online-kursuseid ning töötubasid. Dali on teinud StarFM`s raadiosaadet Õnnevale(m) ning on kaassaatejuht Õhtulehe saatele “Puuduta mind”. Kõrgharidus ajakirjanduses ja sotsioloogias, enesearenguga tegelenud pea 20 aastat, läbinud rohkelt erinevaid psühholoogia, ettevõtluse ja vaimse tervise alaseid koolitusi.

18:00 – 19.30 | Traumavabastav hingamineElina Kadaja (EE)

Sügav hingamine, kehatöö ja traumavabastuse praktikatega tasakaalustav teraapia vorm. Protsessi käigus laed oma keha hapnikuga ning kasutades üheskoos liikumist, häälimist ja mõttejõudu, vabastad füüsilisi ja emotsionaalseid pinged. Aktiveerime ja lõdvestume meele, keha ning vaimu tasandil kasutades teaduspõhist närvisüsteemi tasakaalustavat meetodit.

Minu kirjeldus:
Elina on traumavabastuse terapeut ja hingamisrännakute läbiviija. www.elinasufia.com
7 aastat kestnud kehapõhiste teraapiate õpingud on aidanud Elinal võitu saada sügavatest isiklikest traumadest. Tänaseks on ta toetanud rohkem kui 2000 inimest, et ka nemad leiaksid rahu enda keskmes läbi närvisüsteemi tasakaalustamise. Elina juurde tulevad inimesed, kes soovivad vastutuse võtta enda heaolu eest ja leida üles oma sisemine jõud.

20:00 – 21:30 | Šamaani töö ja tööriistad – Shamaan Kotkasulg / Evald Piirisild – 5€

Töötoas, mida viin läbi räägin ja tutvustan natuke shamaani tööst ja tööriistadest. Mis on Hing Vaim, Keha ja nende olemusest. Nelja ilmakaare vägedest, väeloomadest ja kui jututuba on läbi siis teen ühe lühema shamaani rännaku trummi ja erinevate helidega. Kes rännakul kohtub oma saatjatega või on oma nägemustes ja soovib sellest endale pildi seinale siis ka seda on võimalus omale tellida.

Klubi väike saal (väike õpituba)

16:00 – 17:30 | Singing Circle for everyone by Aleos

18:00 – 19:30 | Kirill Kulakov

21:45 – 22:00 | Avatseremoonia