Pühapäev 9. juuni

Loovruum (loengud, podcastid)

12:00 – 13:30 | Marin Vallikivi “Mikroinvestor” (EE)

Rahatarkuse töötoas kaardistame hetkeolukorra, seame eesmärgid, paneme paika, mis on sinu miks ning vaatame, kuidas eesmärkide poole teele asuda.

Olen Marin Vallikivi, Mikroinvestor. Koolitaja ja mentor.

14:00 – 15:30 | Gurdzijevi liikumisedAlar Tamming (EE)

Antud töötoas – “Gurdzijevi liikumised + lühiloeng” tuleb juttu selle süsteemi peamistest ideedest, kuid põhirõhk on spetsiaalsetel liikumistel. Eelnev kogemus ei ole vajalik, kuid kasuks tuleb siiras ja tugev soov ennast arendada ja valmisolek vastu võtta uusi väljakutseid.

Alar Tamming on Eesti Transpersonaalse Assotsiatsiooni asepresident, psühholoogia teadusmagister ja Eesti Carl Jungi seltsi liige. Tema lemmikteemadeks on inimese areng ja sellele kaasa aitavad muutunud teadvuse seisundid. (hingamistehnikad, meditatsioon, jooga, biotagasiside, šamanistlikud seisundid, psühhedeelikumide abil esile kutsutud seisundid). Ta on täiendavalt õppinud NLP-d, Holotroopset hingamist, transaktsioonilist psühhoanalüüsi, holistilist teraapiat, osalenud ajulainete juhtimise treeningul ja mitmetel rahvusvahelistel transpersonaalse psühholoogia konverentsidel.
Alar Tamming on 21 septembril 2018 Tallinnas Alexela kontserdisaalis toimuva konverentsi – “Psühhedeelikumid ja teadvus” ellukutsuja.
Alar Tamming toetab raamatusarja Transpersonaalse Psühholoogia varamu väljaandmist ja teda huvitavad eelkõige psühholoogia peavoolust eemalseisvad põnevad äärealad. Erinevaid tema psühholoogiaalaseid loenguid on võimalik kuulata raadiosaadetes “Traditsiooni tarkus” “Hallo Kosmos”. Samuti on ta klassikaraadio saatesarja “Teekond iseendasse” autor ning ta on kirjutanud inimese sisemaailma kirjeldava raamatu “Jalutuskäik iseendasse” ja rahamaailma telgitaguseid avava raamatu “ Jalutuskäik Raha alkeemiasse”.

Käesoleval ajal on tema lemmikteemaks kujunenud vene müstiku Gurdzijevi poolt alguse saanud kuid väidetavalt üle 10000 aasta suuliselt edasi antud õpetus , mis kirjeldab inimese teekonda oma maksimaalse psühholoogilise võimekuseni.

See õpetus räägib, et inimesel on mitu nii-öelda keskust – mõtlemiskeskus, tundekeskus, liikumiskeskus, instinktiivne keskus, seksuaalkeskus, mis kõik toimivad enamasti iseseisvalt ja on omavahel ühendamata. Inimene toimib kui automaat. Kuid eesmärk on inimese muutumine terviklikuks. Erinevalt teistest teooriatest on antud süsteemis suur rõhk spetsiaalsetel liikumistel, mis aitavad inimesel mõista oma mehhaanilisust ning automaatsust ning neist vabaneda.

16:00 – 17:30 | Kuidas kogukonna abil oma ellu muutust luua? – Katrin Hinrikus (EE)

– Kuidas luua enda ellu kogukond, kes toetab sind ja sinu arengut
– Miks on kogukond sinu ümber üks kõige olulisemaid asju elus
– Online kogukond vs offline kogukond

Kirjeldus:
Olen ettevõtja ja Eesti ühe menukaima podcasti Täitsa Pekkis Saate asutaja. Minu kireks on aidata sul kasvada, areneda, elu nautida ning tähistada! Teen seda läbi podcastide, enesearengu sündmuste ja mentorluse. Lisaks olen ka Edu Akadeemia Enesearengufestivali “Õnnelik Mina” programmijuht.

18:00 – 18:45 | LOOVTEATRI ETENDUS! – Ain Talalaev (EE)

See on avatud kutse rännakule läbi festivali-nädalavahetuse keskendumisega praktilisele tutvumisele etendamiskunsti A ja O -ga.
Rännakule on viimas Ain Talalaev, kes ootab huvilisi kohtuma juba festivali eelõhtul ehk neljapäeva õhtul, et tutvuda, kaardistada ja kaardistuda grupina, et reede ja laupäeval toimuva treeningu ja etüüdi-proovide käiguks avada oma eneseväljendamisanded
ja millisest kogemusest komponeeruks selle ühise töö käigus kogetut väljendav etendus, milline tuleks ühiselt esitamisele etendusena avatud festivalipubliku ees pühapäeval loovruumis enne festivali lõpupidu.
Etendus valmiks töö käigus “materjalist”, mida kaasatulijad enesega sellele rännakule kaasa toovad ja enesest grupitöö käigus avavad.
See rännak saaks lõppeda enesele rahuldustpakkuva ja publikut puudutava esitusega, on selles rännakus osalejatelt oodatud selle nädalavahetuse hoidmine võimalikult vaba muudest kokkulepetest ja teemavälisest.

19:00 – 21:00 | SUUR LIVE KONTSERT (Mirle, Gerly, Andra jne)

Klubi suur saal (Liikumispraktikad)

12:00 – 13:30 | Šamanistliku puhastuse töötubaAnastasija Kaldussova (EN)

Töötoas räägin sellest, kuidas hoida puhtana oma erergiavälja, kuidas ennast kaitsta kurja eest ja kuidas ennast kodustes tingimustes puhastada negatiivsuse eest.

Kirjeldus:
Selgeltnägija, terapeut ja konstellöör. Tuleproovi võitja.

14:00 – 15:30 | KvantvoogSabin Karma (EN)

Quantum Flow on holistiline energeetiline kehastusliikumine, mis on loodud selleks, et avada mistahes soovitud kvaliteeti, muutudes selle kvaliteedi energiaks, mida soovite meelitada. Selle põhjuseks on asjaolu, et me tõmbame ligi seda, mis me oleme, mitte seda, mida tahame, nii et kui me joondume energeetiliselt sellega, mida tahame, siis tõmbame seda kergesti ligi.

Nii et kas soovite rohkem armastust, küllust, rikkust, enesekindlust või midagi muud liituge minuga mitte ainult oma elu parimaks treeninguks, vaid ka elu muutvaks kogemuseks, mis vastab teie taotlusele!

Quantum Flow segab iidseid praktikaid, nagu jooga, qi gong, hingamistöö ja energiamaatriks kaasaegse neuroteaduse ja kvantfüüsikaga.

See on 45–60-minutiline kogemus, seega tooge oma avatud meel ja kohalolek ning olge valmis higistama ja muutuma!

Kirjeldus:
Sabin Karma on Karma Instituudi tegevjuht, sertifitseeritud Quantum Flow praktik ja autentsuse treener/tervendaja/kõneleja enam kui 20 riigis. Ta juhendab inimesi nende avamise ja kehastamise kaudu tõelise eneseteostuse leidmiseks.

16:00 – 19:00 | NUDE MAALIMINE – Anastassia Melnichenko 5€ (EN)

My name is Stacy (spraysee). I’m traveling and looking for new experiences in different areas. I’m a creative artist and usually I’m drawing. My specialty is nudity.

I will come, 09.06, with my girlfriend, I will put her in beautiful poses for a pleasant drawing experience.

I’m waiting for all drawing skills for blissful drawing with beautiful model in ethnic style.

I can also tell about the world of shibari. 😉

Lounge ala (väikeloengu saal)

12:00 – 13:30 | Kuidas kogukonna abil oma ellu muutust luua? – Margit Korbe

Viibime praegu ajas, mil Veenus on “taevast kadunud”, kuid teiselpool Päikest muundub ta tasapisi Koidutähest Ehatäheks ja ilmub siis peagi taas nähtavale. Räägin lähemalt, miks Veenuse tsükkel on oluline ja mis on Veenuse tegelik tähendus ning side kuldlõike ja Fibonacci jadaga. 

Praegu toimuv Päikese ühendus Veenusega aktiveerib Veenuse tähepunkti, mis kannab meid järgmise märtsini ning vaatame, mida see osalejate sünnikaardis näitab.

Kirjeldus:
Elu on valinud mind avama inimestele taevaseise, et aidata neil mõista paremini oma olemust ja suuremat konteksti asjade taga – ehk siis toon inimesteni tähetarkust.

14:00 – 15:30 | “Tervise nõustamine ja kehateraapia”Alar Krautmann

Tervise nõustamine  ja kehateraapia.. Räägin lahti inimese olemuse pisut teisel tasandil kui seda tavaliselt tehakse, teeme mõned harjutused, näitan lühidalt teraapia seanssi ja õpime koos mõned toredad keha korrastamise harjutused.Kirjeldus:
Olen maakeeli tasu- ja manatark. Alar Krautmani Terviseakadeemia õpetaja ja ideede kandja. Tegelenud inimese tervisega ligi 40 aastat ja õpetanud üle 20 aasta

16:00 – 17:30 | Kuidas AI abil väikeettevõtet ja persoonibrändi kasvatada?
Praktilised näpunäited ja strateegiadKristo Peterson (EE)

Töötoas sukeldume AI maailma ning vaatame tänase seisuga parimaid AI võimalusi väikeettevõtete ja persoonibrändi kasvatamiseks. Läbi praktiliste näidete ja konkreetsete suuniste saad teadmised, kuidas AI abil oma igapäevatöös luua paremaid tulemusi. Töötoa eesmärk on anda sulle vajalikud tööriistad ja enesekindlus AI potentsiaali avamiseks.

Kirjeldus:
Kristo on AI rakendamise ekspert, kes juhib kasulik.ai õppeplatvormi ja AI agentuuri. 13 aastase ettevõtja teekonna käigus on ta vastutanud 36 kliendi turundus- ja kasvuprojektide eest. Viimase 1,5 aasta käigus on ta koolitanud üle 1000 inimese AI teemadel ja pühendanud üle 1200 tunni tööle AI tööriistadega. Kristo missioon on toetada inimesi ja organisatsioone nende potentsiaali avamises läbi AI võimaluste rakendamise.

Klubi väike saal (väike õpituba)

12:00 – 13:30 | Resourceful Perfumes: Your Path to Harmony and Transformation – Julia Vassiljeva (EN) – 5€

Resourceful Perfumes: Your Path to Harmony and Transformation 🌿

Hello! I am Julia Vassiljeva, an energy practitioner, aroma practitioner, women’s circle leader, and prenatal yoga instructor. Throughout my practice, I have conducted dozens of workshops, receiving numerous positive reviews about our perfumes and their amazing results. ✨ What are resourceful perfumes and what are they for? Resourceful perfumes are created from therapeutic-grade essential oils, helping to gently navigate difficult moments in life and turn accumulated negative states into resources. 🌸

Creation Process: The essence lies not only in the scent but also in the process of creating and working with it. Each participant creates their unique aroma following a specific algorithm, guided by intuition and body response. Each participant receives a decoding of their scent and personalized recommendations for its use. Resourceful perfumes help to gently achieve a harmonious state and open up new sensations.

Ready to try? Join my workshops and experience the magic of resourceful perfumes! 💖 I have been using essential oils for over 4 years and have completely replaced my medicine bag with them. As I often say, “In any unclear situation, use essential oils! And breathe” 🙂 Currently, I am studying to become a doula, while also conducting prenatal yoga classes and studying Vedic psychology. I love to smile 🙂

14:00 – 15:30 | Eheduse praktika (circlingu grupisessioon) – Gerly & sõbrad

16:00 – 17:30 | “Betty Martini Nõusoleku Ratas – Teooria ja Praktika” – Elisabeth Sau

Interaktiivne töötuba pühendatud Betty Martini revolutsioonilisele Nõusoleku Rattale. See töötuba on suurepärane võimalus avastada ja kogeda, kuidas Nõusoleku Ratas võib muuta suhtlemist ja suhteid ning tuua ellu rohkem naudinguid ja turvalisust.

Mis on Nõusoleku Ratas? Nõusoleku Ratas on mudel, mis aitab mõista ja parandada nõusoleku dünaamikat igasugustes suhetes, olgu need siis isiklikud, professionaalsed või intiimsed. Ratas õpetab, kuidas tunnistada ja austada enda ja teiste soove ja piire.

Töötoas arutame Nõusoleku Ratta teoreetilisi aluseid, st selle nelja kvadranti – võtmine, andmine, lubamine ja teenimine ning nende varjupooli.

Saame läbi mänguliste ja praktiliste harjutuste kogeda, kuidas Nõusoleku Ratas toimib reaalses suhtluses. Arutame kuidas Nõusoleku Ratta põhimõtteid oma igapäevaelus rakendada.

Kellele see töötuba on mõeldud? See töötuba sobib kõigile, kes soovivad parandada oma suhtlemisoskusi, kuidas väljendada oma piire ja soove selgelt ja lihtsalt, avastada miks me end vahel ebamugavalt tunneme töö ja intiimsuhetes ning leida viise, kuidas luua tervislikumaid ja tasakaalustatumaid suhteid.

Minu kirjeldus: 
Elisabeth on tervendaja, Tao Tantra mentor, muusik, loovjuht ning seikleja. Ta käsitleb heaolu terviklikust perspektiivist, tõstes esile meele, keha ja vaimu, kasutades selleks somaatilist teadlikkust, energiatööd ning tantristlikke tehnikaid.

Suur sisehoov

14:00-15:30 Toivo Freeman “Unikaalne kunstiteraapia seanss värvigranaatide ja paintballi relvadega”

Toivo Freeman Pildi unikaalne kunstiteraapia seanss värvigranaatide ja paintballi relvadega on võimas meetod, mis ühendab loovuse, füüsilise aktiivsuse ja emotsionaalse väljenduse. See pakub osalejatele võimaluse vabaneda vihast ja halbadest emotsioonidest, saavutades seeläbi parema ja rahulikuma enesetunde.

Kirjeldus:
Toivo Freeman Pilt on mitmekülgne kunstnik, kes tegeleb mitmete erinevate kunstivormidega. Tema tegevusalade hulka kuuluvad maal, mosaiik, mixed media art (segatehnikas kunst), kollaaž, graffiti, vitraaž, mood ja muusika. See laiahaardeline kunstiline tegevus viitab kunstniku mitmekesistele oskustele ja loomingulisele väljendusvabadusele erinevates kunstivormides ja meediumites.